(ВІДЕО) Хлопцям, які сидять вдома, я б порадив займатися саморозвитком, допоки вони не пішли на службу, адже ворог прогресує –сапер «Спартанець»

НАЗАД
17 березня 2024 14:15

Майбутнього прикордонника Івана війна застала на Київщині.

«Тоді було одне бажання – зробити все, щоб захистити країну», - пригадує воїн. З часом Іван приєднався до новоствореної прикордонної бригади «Сталевий Кордон», де знайшов своє нове призначення – саперну справу, а точніше, виготовлення скидів для ударних дронів.

Сапери помиляються лише раз – і це не пусті слова для Івана. Довге, кропітке навчання, саморозвиток, постійна практика та комунікація з іншими підрозділами – все це допомагає бійцю удосконалювати свої уміння для знищення ворога.

Тротил, гексоген, пластид – основні інгредієнти, якими споряджає скиди Іван. Для кожної бойової задачі свій рецепт. Крім опанування технічних навичок, Іван також вчиться бути спокійним та зібраним, адже, на його думку, метушливий сапер – це горе.

«Хлопцям, які сидять вдома, я б порадив готуватися та займатися саморозвитком, до того часу, коли вони підуть на службу», - зазначає «Спартанець».

Ґрунтовніше про роботу бійця в прикордонній бригаді, тонкощі його професії та неоціненну допомогу волонтерів - у відеоматеріалі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси